Beton kitten

Beton is één van de meeste gebruikte bouwmaterialen die er bestaan. Nadat het materiaal is uitgehard evenaart het kunstmatige, steenachtige materiaal de hardheid en duurzaamheid van natuurlijk gesteente. Beton is er in diverse soorten en wordt voor veel toepassingseinden gebruikt. Steeds vaker wordt er binnen het interieur plaats gemaakt voor een unieke betonlook. Denk bijvoorbeeld aan betonvloeren, badkamers, keukens, terrassen en ga zo maar door. Om uw betonnen interieur helemaal af te maken, is het belangrijk om de overgangsnaden van het beton goed af te kitten.

Strakke afwerking van beton met kit

Wij kunnen een strakke betonvloer én afwerking voor u realiseren, doordat we via onze ervaring met allerlei soorten beton precies weten welke kit goed bij welke betonvloer past. Welk materiaal het uiteindelijk gaat worden hangt helemaal van uw wensen af. We gaan zorgvuldig op zoek naar de juiste kleur en zullen samen op locatie kijken of dit de juiste match is. Het afkitten van een betonvloer is soms al voldoende, dus dat betekent dat plinten overbodig zijn. Kit moet ongeveer één dag drogen.

Bent u op zoek naar iemand die u kan adviseren op het gebied van het kitten van beton? Neem contact op of vraag direct een offerte aan via de onderstaande knop.

VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE AANVRAGEN

Voorbeelden betonsoorten voor kit

Hieronder de meest voorkomende betonsoorten die te kitten zijn:

  • Gewapend en voorgespannen beton
  • Spuitbeton
  • Zelf verdichtend beton
  • Zelfreinigend beton
  • Beton voorzien van motieven
  • Stampbeton

Waarom kiezen voor betonreparatie door H&M Betontechniek

Wanneer u ervoor kiest om ons uw beton te laten kitten, dan kiest u automatisch voor kwaliteitswerk. Met ons team van ervaren en VCA gecertificeerde betonprofessionals werken we efficiënt, houden we u op de hoogte van de voortgang en garanderen we succes. We zijn in te huren voor zowel particuliere als zakelijke projecten.

LEES MEER OVER ONS