Betonreparatie

Betonreparatie betekent, zoals het woord al zegt, dat we beschadigingen of onvolkomenheden in beton herstellen. Wanneer er schade ontstaat is het van groot belang om deze direct te repareren. Dit zodat grotere problemen voorkomen worden. Betonschade komt veel voor door bijvoorbeeld verroest ijzer in het beton van balkons, funderingen, bruggen en galerijen. Wees daarom alert, want door schade op tijd te behandelen en herstellen voorkomt u uiteindelijk nog hogere kosten.

Betonschade herkennen

De vraag is natuurlijk hoe u betonschade herkent. Kijk in het bijzonder goed naar:

  • Roestvlekken
  • Scheurvorming
  • Roestende wapening
  • Drukking in de betondekking
VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE AANVRAGEN

Voorkom betonrenovatie met betonbescherming

Ondanks de bijzonder hoge kwaliteit en bestendigheid van beton kan er dus altijd schade ontstaan. Wij hebben alles in huis voor het herstellen van beton, maar ook om een nieuwe of gerepareerde betonvloer te beschermen. Betonbescherming is meestal noodzakelijk na een betonrenovatie, want het gezegde luidt niet voor niks: ‘beter voorkomen dan genezen’. Wij streven ernaar om uw betonvloer duurzaam te repareren, versterken, beschermen en conserveren. U kunt ons zowel telefonisch als via de mail vragen om advies en begeleiding in dit proces.

Waarom kiezen voor betonreparatie door H&M Betontechniek

Wanneer u ervoor kiest om ons uw betonreparatie uit te laten voeren, dan kiest u automatisch voor kwaliteitswerk. Met ons team van ervaren en VCA gecertificeerde betonprofessionals werken we efficiënt, houden we u op de hoogte van de voortgang en garanderen we succes. We zijn in te huren voor zowel particuliere als zakelijke projecten.

LEES MEER OVER ONS