Betonvloer egaliseren

Bent u een woning aan het renoveren of laat u een nieuwe vloer plaatsen? Dan is het belangrijk om een stabiele en vlakke ondergrond te creëren. Wij kunnen u uitstekend helpen bij het egaliseren van een betonvloer en het overbruggen van eventuele hoogteverschillen. Daarna kunt u kiezen uit verschillende soorten vloerbekleding. Denk bijvoorbeeld aan PVC, tegels, tapijt of laminaat. Ook een gietvloer is mogelijk. Tevens kunt u voor het kitten van beton bij ons terecht.

Betonnen vloer egaliseren: hoe het werkt

Ten eerste moet de ondervloer vooraf zeer goed geschuurd worden en al het stof verwijdert. Daarna wordt er een soort vloeibaar cement gegoten. Dit cement is verrijkt met unieke mix van bepaalde hoogwaardige natuurlijke en kunstmatige stoffen. Vervolgens wordt er een speciale hechtprimer aangebracht. Ten slotte moet de vloer goed drogen. We adviseren daarom een droogtijd van ongeveer één dag.

Neem contact op om uw wensen en de oppervlaktes door te geven en wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Dit kan ook online door op de knop hieronder te klikken.

VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE AANVRAGEN

Een oplossing voor iedere vloer

Of het nu gaat om zwevende of hechtende vloeren, verschillende laagdikten, handmatige of machinale verwerking… Wij hebben ervaring met veel vloersystemen en daardoor een oplossing voor iedere vloer. Zo hebben we zelfs een vloersysteem welke ook als afwerklaag geschikt is en dus zeer geschikt is in natte ruimtes.

Waarom kiezen voor betonvloer egalisatie door H&M Betontechniek

Wanneer u ervoor kiest om ons uw betonvloer te laten egaliseren, dan kiest u automatisch voor kwaliteitswerk. Met ons team van ervaren en VCA gecertificeerde betonprofessionals werken we efficiënt, houden we u op de hoogte van de voortgang en garanderen we succes. We zijn in te huren voor zowel particuliere als zakelijke projecten.

LEES MEER OVER ONS