Buisdoorvoer afdichten

Het afdichten van de buisdoorvoer is belangrijk, omdat het lekkages in muren en kelders kan voorkomen. Wanneer water van een lekkage drukt op een doorvoering, kan dat nog grotere schade veroorzaken. Schade die dus eigenlijk voorkomen had kunnen worden door goede water- en gasafdichting. Het is daarom van groot belang dat vocht en schadelijke dampen van buitenaf niet verder kunnen dringen in het gebouw langs kabels of leidingen. U kunt hiervoor bij ons terecht, want wij beschikken over alle kennis en producten voor het waterdicht en/of gasdicht verkrijgen van buisdoorvoeren.

Muurdoorvoersysteem water- en gasafdichting

Ons muurdoorvoersysteem is onder andere geschikt voor bevestiging en afdichting van elk type buis in:

  • Waterdoorvoeren
  • Gasdoorvoeren (o.a. in ketelhuizen >130KW)
  • Rioolwaterdoorvoeren
  • Kabeldoorvoeren

Heeft u hier vragen over? Neem contact op voor antwoorden en vrijblijvend advies. Ook kunt u direct online een offerte aanvragen via de knop hieronder.

VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE AANVRAGEN

Brandwerend- en rookdicht afdichten

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig preventieve maatregelen en ook gecertificeerd in het brandwerend- en rookdicht afdichten van buis-, kabel(bundel)- en kabelgootdoorvoeren. Eén kleine onachtzaamheid, zoals bijvoorbeeld een kaars vergeten uit te blazen of een technisch defect aan een installatie, kan een enorme catastrofe veroorzaken. Wilt u uw huis, kantoor of schuur brandwerend- en rookdicht afdichten? Neem ook in dat geval contact met ons op.

Waarom kiezen voor buisdoorvoer afdichting door H&M Betontechniek

Wanneer u ervoor kiest om ons uw betonreparatie uit te laten voeren, dan kiest u automatisch voor kwaliteitswerk. Met ons team van ervaren en VCA gecertificeerde betonprofessionals werken we efficiënt, houden we u op de hoogte van de voortgang en garanderen we succes. We zijn in te huren voor zowel particuliere als zakelijke projecten.