Kiezen voor kwaliteitswerk

U bent bij H&M Betontechniek aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare bouwpartner op het gebied van betontechniek. Met ons team van ervaren en VCA gecertificeerde betonprofessionals leveren wij namelijk al jaren passend kwaliteitswerk. Zowel bij particulieren als bij zakelijke partners. Dit doen wij door middel van het toepassen van een effectieve werkwijze en het gebruiken van de beste materialen.

Ieder project is anders en daarom kijken wij altijd eerst naar uw persoonlijke situatie. Vandaar dat we vooraf een bezoek brengen aan de bouwlocatie en deze goed observeren. Op basis daarvan ontwikkelen we een passend plan voor betonreparatie, beton onderhoud en betonbescherming. Door onze ruime ervaring met deze specialismes weten we van iedere opdracht een succes te maken.

We delen onze expertise ook graag met u. Neem telefonisch contact op of vraag direct online een vrijblijvende offerte aan door op de onderstaande knop te klikken.

VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE AANVRAGEN
Dirk van Meerveld
Dirk van MeerveldEigenaar
Chanouk Hartog
Chanouk HartogOffice Manager
Martijn van Ginkel
Martijn van GinkelHR en Online

Wij werken al jaren samen met de betonprofessionals van H&M Betontechniek en ervaren onze samenwerking als zeer prettig. Ze leveren altijd goed werk en het zijn flexibele mensen, ze denken mee in de beste oplossing. Ook kunnen we snel schakelen met de planning. Dit alles maakt H&M Betontechniek tot een fijne partner waar we op kunnen bouwen.

Theo Kool - Commercieel Directeur, Preco

Planning Prettig contact, vriendelijk

Reparateur die meedenkt, staat voor kwaliteit, fijn contact.

Al met al fijne samenwerking op basis van vertrouwen

Mark Bijl - Kwaliteitscoördinator, Bisoton

Het werken met H&M Betontechniek is altijd zeer fijn. We zijn altijd blij dat er snel geschakeld kan worden. Wanneer er complexere betonreparaties zijn weet H&M Betontechniek dit altijd weer goed op te lossen en op een vakkundige manier te repareren. Maar wat de samenwerking vooral leuk maakt is de vriendelijke en persoonlijke manier van contact dat we hebben met H&M Betontechniek.

Dirk van der Linden, Tricon